המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מגרדים בפומפיה בצל, קישואים ותפוחי אדמה.
סוחטים את הירקות להוצאת עודפי הנוזלים ומעבירים לקערה.
מוסיפים תיבול, ביצים, תירס ופטריות ומערבבים.
מניחים את התערובת בצד ל-10 דקות.
מטגנים בשמן עמוק חם עד הזהבה מ-2 הצדדים.
מוציאים ומספיגים על נייר סופג.
מגישים עם סלט קצוץ דק ורוטב אלף האיים או רוטב שום.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0