מערבבים את כל החומרים חוץ מהשמן היטב בקערה. אפשר להמשיך ישר לטיגון או לשמור במקרר עד 24 שעות.
שלב 2
0 דקות
מחממים שמן לטיגון לא עמוק במחבת גדולה. יוצרים לביבות קטנות בעזרת שתי כפות: לוקחים כף גדושה מהתערובת ובעזרת כף נוספת דוחפים את תוכן הכף הראשונה למחבת ומשטחים לעובי חצי ס"מ. זה ייראה מעט מתפרק אבל אל דאגה הביצה תגרום ללביבה להתקרש.
שלב 3
0 דקות
מטגנים חצי דקה מכל צד עד להזהבה.
שלב 4
0 דקות
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם כל רוטב שאוהבים: טחינה, צירשי, רוטב יוגורט ושום, ממרח זיתים, גבינות למיניהן וכו.
שלב 5
0 דקות
המתכון הוא מתכון בסיס. ניתן לגוון בעשבי התיבול, להחליף את הריוויון בחלב, להוסיף אגוזים וזרעי פשתן ואפילו להפוך את כל העסק למתוק על ידי השמטת הפלפל, החלפת המלח בסוכר והחלפת עשבי התיבול והבצל בפירות יבשים קצוצים.
שלב 1
מתוך
5
מערבבים את כל החומרים חוץ מהשמן היטב בקערה. אפשר להמשיך ישר לטיגון או לשמור במקרר עד 24 שעות.
שלב 2
מתוך
5
מחממים שמן לטיגון לא עמוק במחבת גדולה. יוצרים לביבות קטנות בעזרת שתי כפות: לוקחים כף גדושה מהתערובת ובעזרת כף נוספת דוחפים את תוכן הכף הראשונה למחבת ומשטחים לעובי חצי ס"מ. זה ייראה מעט מתפרק אבל אל דאגה הביצה תגרום ללביבה להתקרש.
שלב 3
מתוך
5
מטגנים חצי דקה מכל צד עד להזהבה.
שלב 4
מתוך
5
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם כל רוטב שאוהבים: טחינה, צירשי, רוטב יוגורט ושום, ממרח זיתים, גבינות למיניהן וכו.
שלב 5
מתוך
5
המתכון הוא מתכון בסיס. ניתן לגוון בעשבי התיבול, להחליף את הריוויון בחלב, להוסיף אגוזים וזרעי פשתן ואפילו להפוך את כל העסק למתוק על ידי השמטת הפלפל, החלפת המלח בסוכר והחלפת עשבי התיבול והבצל בפירות יבשים קצוצים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0