המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכניסים את התירס לסיר עם מים רותחים שהומלחו קלות, ומביאים שוב לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשמונה דקות. מסננים ומצננים.
מעבירים את גרעיני התירס לקערה. מוסיפים ביצים, קמח, שמנת, גבינה ותבלינים, ומערבבים היטב.
מחממים מעט שמן במחבת ויוצקים מהעיסה עיגולים בעזרת כף.
מטגנים עד להזהבה. סופגים את עודפי השמן בנייר מגבת. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0