המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכניסים את התירס לסיר עם מים רותחים שהומלחו קלות, ומביאים שוב לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשמונה דקות. מסננים ומצננים.
מעבירים את גרעיני התירס לקערה. מוסיפים ביצים, קמח, שמנת, גבינה ותבלינים, ומערבבים היטב.
מחממים מעט שמן במחבת ויוצקים מהעיסה עיגולים בעזרת כף.
מטגנים עד להזהבה. סופגים את עודפי השמן בנייר מגבת. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0