המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לשפוך לקערה את תוכן קופסת התירס כולל מעט מיצים.
להשרות במים פושרים את הלחם, ולאחר כמה דקות לסחוט את הנוזלים ממנו ולחתוך לקוביות או למעוך לעיסה ולהוסיף לקערה.
להוסיף הביצים, התבלינים והירק, לערבב יחד את כל החומרים עד לקבלת עיסה סמיכה.
לטגן בשמן חם עד להזהבה.
להגיש חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0