המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב יחד את כל המצרכים מלבד השמן.
ליצור לביבות שטוחות בקוטר כחמישה ס"מ.
להרתיח כחצי כוס שמן זית (או שמן צמחי אחר) במחבת עמוקה או סיר ולטגן עד הזהבה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0