המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מגרדים על פומפיה את תפוחי האדמה והבצל וסוחטים עד שיוצאים כל המים והעמילן.
מוסיפים לירקות המגוררים את הביצים, הקמח, אבקת האפייה והתבלינים ומערבבים.
מחממים שמן לטיגון עד לרתיחה, קורצים לביבה בגודל הרצוי ומטגנים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0