המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים בקערה את מחית תפוחי האדמה.
מחממים שמן במחבת ומוסיפים בצל. מטגנים 6-7 דקות עד שהבצל מתרכך ומתחיל להזהיב, לא יותר מזה.
מעבירים לקערה.
מגרדים את תפוחי האדמה במגררת גסה, סוחטים היטב, מעבירים לקערה.
מוסיפים את שאר המרכיבים (מוודאים שהתערובת לא יבשה מידי במידה וכן מוסיפים את הביצה הנותרת ומערבבים).
יוצרים לביבות בקוטר של 5-4 ס”מ ובעובי של 1 ס”מ, ניתן להשתמש ברינג, על מנת לקבל לביבות אחידות.
מחממים שמן חצי עמוק, מטגנים לביבה אחת כדי לטעום ולשפר תיבול ומרקם במידת הצורך.
מטגנים על להבה בינונית-נמוכה 4-5 דקות, מכל צד עד שהן מזהיבות ומוכנות, מעבירים לצלחת עם נייר סופג.
אפשרות לאפיית הלביבות, במקום טיגון - מחממים תנור ל-180מעלות. משמנים תבנית בספריי שמן, מניחים את הלביבות ומשמנים בספריי שמן מעל. אופים 25-30 דקות או עד שהלביבות זהובות ומוכנות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 6