המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מגררים בפומפייה דקה את תפוחי האדמה, הבטטות והבצל. סוחטים אותם היטב מנוזלים.
מעבירים לקערה, מוסיפים את שאר המצרכים עד תערובת אחידה.
יוצרים לביבות בגודל הרצוי, אם העיסה דלילה מעבירים בעזרת כך.
מחממים שמן על אש בינונית ומטגנים משני הצדדים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1