דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לביבות תפוחי אדמה ובטטה עם גבינות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לביבות תפוחי אדמה ובטטה עם גבינות

לביבות תפוחי אדמה ובטטה עם גבינות

(0)
20 דקות
קל
מתכונאי/ת: מיתר מאיר
משדרגים את הלביבות המוכרות עם גבינות פרמזן, קשקבל ופטה. מעדן אמיתי

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
תפוח אדמה בינוניים קלופים
1 
בטטה בינונית קלופה
100  גרם
גבינת קשקבל מגוררת
100  גרם
גבינת פטה / בולגרית מגוררת
50  גרם
גבינת פרמזן מגוררת מגוררת
2  ענפי
עירית קצוצה
2  ענפי
שמיר קצוץ
3  כפות
קמח לבן
6 
ביצה
0  לפי הטעם
מלח
1  כף
שמן זית לטיגון
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מגרדים את תפוח האדמה ואת הבטטה על פומפיה דקה, סוחטים היטב ומעבירים לקערה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים לתערובת אחידה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים את שמן הזית במחבת כבדה, יוצקים מעט מהבלילה לשמן החם בעזרת כף גדולה, משטחים ללביבה ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכינים את יתר הלביבות באותו אופן ומניחים על מצע של נייר סופג.
  • שלב 5

    0 דקות
    מגישים חם.
לביבות תפוחי אדמה ובטטה עם גבינות

שלב 1 מתוך 5

מגרדים את תפוח האדמה ואת הבטטה על פומפיה דקה, סוחטים היטב ומעבירים לקערה.

לביבות תפוחי אדמה ובטטה עם גבינות

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים לתערובת אחידה.

לביבות תפוחי אדמה ובטטה עם גבינות

שלב 3 מתוך 5

מחממים את שמן הזית במחבת כבדה, יוצקים מעט מהבלילה לשמן החם בעזרת כף גדולה, משטחים ללביבה ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.

לביבות תפוחי אדמה ובטטה עם גבינות

שלב 4 מתוך 5

מכינים את יתר הלביבות באותו אופן ומניחים על מצע של נייר סופג.

לביבות תפוחי אדמה ובטטה עם גבינות

שלב 5 מתוך 5

מגישים חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • טאפסים
  • תוספות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    30 דקות קל
  • לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    45 דקות קל
  • לביבות קמח מצה

    לביבות קמח מצה

    45 דקות קל
  • לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    35 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים