המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לרסק במעבד מזון עם להב גס או בינוני את תפוחי האדמה ואת הבצל.
לנקז את הנוזלים העודפים (לא לסחוט).
להוסיף את התבלינים, הביצים ואבקת המרק ולערבב היטב. במידה והעיסה נוזלית מדי, ניתן להוסיף מעט קמח.
לחמם שמן במחבת, ליצור בעזרת כף לביבות בעובי של כחצי ס"מ ולטגן עד הזהבה משני הצדדים.
להניח את הלביבות המטוגנות על נייר סופג לקירור.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0