המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חולטים את המנגולד כ-5 דקות במים רותחים ומסננים.
מועכים את תפוחי האדמה והמנגולד לפירה.
מוסיפים ביצה ומתבלים לפי הטעם. אם העיסה מימית מדי, מוסיפים פירורי לחם.
יוצרים קציצות ומטגנים בשמן רותח משני הצדדים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0