המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את תפוח האדמה במים עד ריכוך מלא ומועכים לפירה חלק.
ממיסים על אש בינונית בסיר נפרד את החמאה.
מוסיפים בהדרגה את הקמח תוך כדי ערבוב.
מוסיפים את החלב ומערבבים היטב במטרפה עד הסמכה.
מוסיפים את גבינת הפרמזן ומבשלים כדקה נוספת.
מערבבים את התערובת עם הפירה ומוסיפים את המלח.
מחלקים את התערובת לקרוקטים בגודל של תחתית כוס ומקררים.
מחממים את השמן במחבת עמוקה ורחבה.
מצפים את הקרוקטים בפירורי לחם ומטגנים משני הצדדים עד הזהבה.
מניחים על נייר סופג ומפזרים מיד מעט מלח.
מגישים מיד עם הלימון ופלחי העגבנייה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0