המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מנקזים את הנוזלים מתפוחי האדמה והבצל, המגוררים.
מוסיפים את הביצים, הפטרוזיליה, הקמח והתבלינים, ומערבבים.
מביאים לרתיחה שמן עם 2 כפיות סוכר (מטגנים בשמן מתוק).
יוצקים למחבת הרותחת באמצעות כף ליצירת לביבות.
הופכים כאשר צד אחד מזהיב, מטגנים עד הזהבה גם מהצד השני ומוציאים לצלחת. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0