המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים בקערה את תפוחי האדמה המגורדים, הביצים, המלח, הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים קצת בכף עץ.
מוסיפים את קמח המצה (או פירורי לחם באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומערבבים. (העיסה צריכה להיות יציבה ולא מתפרקת. אם יש צורך מוסיפים עוד קצת קמח-מצה).
מחממים שמן במחבת בגובה סנטימטר.
מניחים במחבת החמה כף גדושה מהעיסה, ומשטחים אותה קצת.
מטגנים כשלוש דקות מכל צד על אש בינונית.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0