המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מגרדים בפומפיה את כל הירקות.
מוסיפים את כף הקמח ומיד את הביצה, פטרוזיליה, מלח ופלפל.
מערבבים הכל לעיסה אחידה.
מחממים שמן ומטגנים בו את הלביבות עד הזהבה מ-2 הצדדים. יוצקים אותן למחבת בעזרת כף.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0