המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום בינוני של 180 מעלות.
שוטפים את עלי התרד וחולטים אותם בסיר עם מים רותחים. מסננים מהמים וסוחטים היטב.
קוצצים את עלי התרד וקוצצים גם את הבצל (או מגררים בפומפייה).
מערבבים היטב בקערה את התרד, הבצל, הגבינות, הקמח והביצים.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
יוצרים לביבות בידיים ומניחים אותן על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
אופים בתנור כ-25 דקות.
הופכים את הלביבות ואופים עוד 15 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0