המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים בסיר במעט שמן את הבצלים והשום עד שהם מזהיבים.
מוסיפים את התרד וממשיכים לטגן על אש קטנה כשלוש דקות.
מוציאים את הנוזלים שהופרשו מהירקות בכדי שהתערובת לא תצא נוזלית מדי.
מוסיפים לאותו הסיר (או מעבירים לקערה, איך שנוח) את כל שאר הרכיבים ומערבבים היטב.
מחממים שמן במחבת. בעזרת כף יוצרים לביבות ומטגנים כשלוש דקות מכל צד, עד שהן משחימות ומתייצבות.
מניחים על נייר סופג לספיחת עודפי השמן.
מגישים עם כפית גבינת ריקוטה\מסקרפונה או בלי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0