המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטחון את תפוחי האדמה במעבד מזון.
להוסיף ביצים, קמח, מלח ופלפל. לערבב היטב.
בעזרת מצקת קטנה למזוג לתוך שמן רותח את העיסה.
לאחר הטיגון להניח על מגבת נייר לספיגת השומנים.
לפזר אבקת סוכר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0