המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערה בינונית מערבבים את היוגורט, הזעתר וכפית גדושה מלח. מרבדים מסננת מטבח בבד הגבינה, מניחים בכיור ויוצקים לתוכה את היוגורט.
צוררים את הבד למעין כדור, ואת שארית הבד קושרים אל הברז, מעל הכיור (כך הכיור יקלוט את הנוזלים שמופרשים מהיוגורט). משהים 10-15 שעות (תלוי במזג האוויר. במזג אוויר חם יספיקו 10 שעות).
בודקים את הלבנה, ואם היא קשה מספיק (כמו גבינה לבנה למריחה), מעבירים לכלי אחסון אטום. מצפים בשמן זית ומאחסנים במקרר.
הלבנה נשמרת במקרר ארבעה ימים לפחות.
טיפ, לקשירת הצרור אפשר להשתמש בניילון נצמד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0