המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
ממיסים את החמאה ו-200 גרם מהשוקולד המריר במיקרוגל בערך כדקה (בהתאם לעוצמת המיקרוגל).
מרסקים את הפתי בר במעבד מזון, או באופן ידני (מכניסים את הפתי בר לשקית כפולה, סוגרים וחובטים עם מערוך בעדינות).
מערבבים היטב את פירורי הביסקוויטים, קרם השוקולד, חלב וסוכר, עד לקבלת עיסה.
יוצרים כדורים קטנים, ומעבירים לקירור במקפיא למשך 10 דק'.
ממיסים 100 גרם מהשוקולד המריר במיקרוגל, או בסיר באן מרי. מוסיפים את השמן, ומערבבים עד לקבלת רוטב מבריק ואחיד. מעבירים את הרוטב לכוס גבוהה.
לאחר שהכדורים התמצקו - מוציאים מהמקפיא, נועצים מקל בכל כדור, ומחזירים למקפיא למשך 10 דק' נוספות.
מוציאים מהמקפיא, וטובלים את כדורי השוקולד ברוטב השוקולד שבכוס הגבוהה.
מפזרים בעדינות סוכריות צבעוניות או קוקוס על כדורי השוקולד, ומסדרים את השיפודים כמו זר פרחים בכלי הגשה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0