המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-220 מעלות.
מסדרים בתבנית את הירקות, בצל ירוק ומרווה עם הדג.
בוזקים שמן זית, מתבלים במלח ים אטלנטי וצולים כ-20 דקות.
מוציאים את התבנית מהתנור ומניחים על הגז, יוצקים 1/2 כוס יין לבן ו-4 כפות חמאה ומסחררים קלות, כדי ליצור חיבור של הנוזלים עם החמאה.
מבשלים את הכל כ-5 דקות ומגישים חם חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0