ממיסים חמאה בסיר קטן. מוסיפים קמח ומערבבים, כשהוא נספג בחמאה ונוצרת רביכה יוצקים חלב ומערבבים תוך כדי רתיחה שלוש דקות עד לקבלת רוטב קרמי וסמיך. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט טחון.
שלב 2
0 דקות
מחממים תנור ל-190 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
משמנים תבנית ומסדרים שכבות לסירוגין עלי לזניה בשכבה אחת אחידה, מצקת רוטב עגבניות, פרוסות חצילים בשכבה אחת אחידה, מעט פרמזן, פרוסות עגבנייה בשכבה אחת אחידה, מצקת רוטב בשמל, פרוסות זוקיני בשכבה אחת אחידה, רוטב עגבניות וחוזר חלילה. מסיימים ברוטב עגבניות ומפזרים עליו מעט בשמל, פרמזן ומוצרלה. מכסים ברדיד אלומיניום.
שלב 6
35 דקות
אופים כ-35 דקות עד שעלי הלזניה רכים, מסירים את הכיסוי ואופים עשר דקות נוספות עד להשחמה.
שלב 7
0 דקות
מניחים ללזניה להתייצב כ-חמש עשרה דקות לפני הפריסה. אם רוצים לחתוך קוביות מושלמות, מקררים את הלזניה לגמרי, חותכים ומחממים שוב בתנור חם.
שלב 8
0 דקות
מפזרים על המאפה (בנוסף לגבינות) 1/2 כוס קרוטונים אפויים לסלט של אסם.
שלב 1
מתוך
8
ממיסים חמאה בסיר קטן. מוסיפים קמח ומערבבים, כשהוא נספג בחמאה ונוצרת רביכה יוצקים חלב ומערבבים תוך כדי רתיחה שלוש דקות עד לקבלת רוטב קרמי וסמיך. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט טחון.
שלב 2
מתוך
8
מחממים תנור ל-190 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
הערות 0