קוצצים את הבצל ומטגנים ב-2 כפות חמאה עד שקיפות, קוצצים את השום ומוסיפים לחמאה והבצל.
שלב 2
0 דקות
במקביל מכינים את רוטב הבשמל: ממיסים את יתר החמאה ובהדרגה מוסיפים את הקמח. מערבבים היטב עד איחוד מוחלט. מוסיפים את החלב ומערבבים היטב, מתבלים. מוסיפים את רוטב הבשמל לבצל והשום שטוגנו בחמאה.
שלב 3
0 דקות
קוצצים את האספרגוס ומוסיפים לתערובת על האש.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים מעט חלב, על מנת לדלל את הרוטב, וממתינים להסמכה שוב, יחד עם האספרגוס.
שלב 5
0 דקות
מניחים את עלה הלזנייה בתבנית כך שרובו מחוץ לתבנית אך עדיין מכסה את התחתית. שופכים שכבה מהתערובת, מפזרים מעל שכבה של מוצרלה מגורדת ושכבה של פרמזן מגורדת.
שלב 6
0 דקות
מקפלים את העלה שוב כך שהוא מכסה את המילוי ומוסיפים עוד שתי שכבות באותו האופן.
שלב 7
0 דקות
מכניסים לתנור לרבע שעה, אוכלים חם.
שלב 1
מתוך
7
קוצצים את הבצל ומטגנים ב-2 כפות חמאה עד שקיפות, קוצצים את השום ומוסיפים לחמאה והבצל.
שלב 2
מתוך
7
במקביל מכינים את רוטב הבשמל: ממיסים את יתר החמאה ובהדרגה מוסיפים את הקמח. מערבבים היטב עד איחוד מוחלט. מוסיפים את החלב ומערבבים היטב, מתבלים. מוסיפים את רוטב הבשמל לבצל והשום שטוגנו בחמאה.
שלב 3
מתוך
7
קוצצים את האספרגוס ומוסיפים לתערובת על האש.
שלב 4
מתוך
7
מוסיפים מעט חלב, על מנת לדלל את הרוטב, וממתינים להסמכה שוב, יחד עם האספרגוס.
שלב 5
מתוך
7
מניחים את עלה הלזנייה בתבנית כך שרובו מחוץ לתבנית אך עדיין מכסה את התחתית. שופכים שכבה מהתערובת, מפזרים מעל שכבה של מוצרלה מגורדת ושכבה של פרמזן מגורדת.
שלב 6
מתוך
7
מקפלים את העלה שוב כך שהוא מכסה את המילוי ומוסיפים עוד שתי שכבות באותו האופן.
שלב 7
מתוך
7
מכניסים לתנור לרבע שעה, אוכלים חם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0