המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לשכבת התרד: לטגן יחד מדליוני תרד, כרישה, ופטריות. להוסיף שמנת ולתבל במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
לבטטות: לפרוס את הבטטות ולטגן קלות משני הצדדים (אחרת זה לא יספיק להתרכך במהלך האפייה).
לסדר שכבות דפי לזניה, בטטות, דפי לזניה, תרד, וחוזר חלילה.
לפזר מעל גבינה צהובה מגורדת איזה שאוהבים.
לאפות ב-180 מעלות עד שדפי הלזניה רכים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0