המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשכבת התרד: לטגן יחד מדליוני תרד, כרישה, ופטריות. להוסיף שמנת ולתבל במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
לבטטות: לפרוס את הבטטות ולטגן קלות משני הצדדים (אחרת זה לא יספיק להתרכך במהלך האפייה).
לסדר שכבות דפי לזניה, בטטות, דפי לזניה, תרד, וחוזר חלילה.
לפזר מעל גבינה צהובה מגורדת איזה שאוהבים.
לאפות ב-180 מעלות עד שדפי הלזניה רכים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0