המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים בסיר את כל הרכיבים.
מדליקים את הלהבה, מכסים ומבשלים 10 דקות על להבה גבוהה.
פותחים את הכיסוי ומערבבים.
מכסים שוב, מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד 10 דקות.
ניתן להוסיף מעט תימין טרי, חופן עירית או בצל קצוץ, מעט צ'ילי חריף. בודקים תיבול, מפזרים מעל גבינת פרמזן מגורדת ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
1 כוס שמיר?! ומה הכוונה 4 כוסות חלב או מים רותחים? אם אני אשים מים זה יהיה מרק לא?!
האם עלי הלזניה משארים שלמים? בתמונה נראה שהם שבורים לחתיכות קטנות יותר.
הייתי מעדיפה לבשל את עלי הלזניה בנפרד. אפשרי נכון?
האם הכוונה בחבילה של דפי לזניה היא קופסה אחת (500 גר) או חבילה אחת מבין בשתיים שיש בקופסה של אטריות פרפקטו?
המתכון הוא פסטה בשמנת ובמרכיבים לא מופיעה שמנת …
הם לא נדבקים והופכים לגוש?
לזניה זו לא פשטידה?
מתכון לא ברור
האם מבשלים את עלי הלזניה בשלמותם?
הצג מתכונים נוספים
הערות 9