המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים שמן בסיר ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות ומטגנים היטב. מוסיפים את השום, העגבניות והבזיליקום ומערבבים.
מבשלים כ-20 דקות על אש בינונית. מתבלים בפלפל שחור, מלח ואגוז מוסקט.
מוסיפים מיכל שמנת לרוטב שנוצר, מערבבים ומבשלים מספר דקות.
משמנים תבנית ומרפדים בעלי לזניה, יוצקים מעל רוטב ומפזרים מעל גבינות. ממשיכים כך עד תום הרוטב/ הגבינות.
מפזרים מעל גבינת עמק מגורדת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 40 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0