המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטגן את בצל עד שהוא נהיה שקוף.
להוסיף את השום והבשר.
לטגן את הבשר עד שהוא משנה את צבעו לאפור. לתבל ולפורר היטב.
לערבב את מצרכי הרוטב.
בתבנית חסינת חום (30X30), להניח בתחתית כמה כפות רוטב. להניח על הרוטב עלי לזניה בחפיפה קלה.
לפזר חצי מהמלית, למזוג על הבשר בשכבה אחידה כמחצית מהרוטב שנשאר.
להניח עוד שכבה של עלי לזניה בחפיפה. לפזר את שארית המלית בשכבה אחידה. להניח שכבה נוספת של עלי לזניה. למזוג מעל את שארית הרוטב.
לכסות את התבנית ברדיד אלומיניום.
להכניס לתנור שחומם מראש בטמפ' של 180 מעלות. ל-20 דקות עם כיסוי.
להסיר את הכיסוי, להמשיך לאפות 10 דקות נוספות ללא כיסוי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0