המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן בווק ומטגנים את הבצל עד שהוא שקוף, מוסיפים שום, שורש סלרי וגזרים ומטגנים מספר דקות.
מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך ערבוב עד שמשתנה הצבע, מוסיפים את הפטרוזיליה, הסולת, העגבניות המיובשות ומעט מלח.
מטגנים עוד מספר דקות ומורידים מהאש.
מכינים את הרוטב: מערבבים כף אבקת מרק עוף עם חצי כוס מים רותחים, ומוסיפים לעגבניות המרוסקות.
משמנים תבנית ומסדרים שכבה של עלי לזניה (אין צורך בבישול). עליה מניחים שכבת רוטב ושכבת בשר. עליהן עוד שכבת עלי לזניה וחוזר חלילה עד שנגמר הבשר. השכבה האחרונה בתבנית צריכה להיות רוטב.
אופים ב-180 מעלות במשך 50 דק'.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0