מחממים שמן בווק ומטגנים את הבצל עד שהוא שקוף, מוסיפים שום, שורש סלרי וגזרים ומטגנים מספר דקות.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך ערבוב עד שמשתנה הצבע, מוסיפים את הפטרוזיליה, הסולת, העגבניות המיובשות ומעט מלח.
שלב 3
0 דקות
מטגנים עוד מספר דקות ומורידים מהאש.
שלב 4
0 דקות
מכינים את הרוטב: מערבבים כף אבקת מרק עוף עם חצי כוס מים רותחים, ומוסיפים לעגבניות המרוסקות.
שלב 5
0 דקות
משמנים תבנית ומסדרים שכבה של עלי לזניה (אין צורך בבישול). עליה מניחים שכבת רוטב ושכבת בשר. עליהן עוד שכבת עלי לזניה וחוזר חלילה עד שנגמר הבשר. השכבה האחרונה בתבנית צריכה להיות רוטב.
שלב 6
0 דקות
אופים ב-180 מעלות במשך 50 דק'.
שלב 1
מתוך
6
מחממים שמן בווק ומטגנים את הבצל עד שהוא שקוף, מוסיפים שום, שורש סלרי וגזרים ומטגנים מספר דקות.
שלב 2
מתוך
6
מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך ערבוב עד שמשתנה הצבע, מוסיפים את הפטרוזיליה, הסולת, העגבניות המיובשות ומעט מלח.
שלב 3
מתוך
6
מטגנים עוד מספר דקות ומורידים מהאש.
שלב 4
מתוך
6
מכינים את הרוטב: מערבבים כף אבקת מרק עוף עם חצי כוס מים רותחים, ומוסיפים לעגבניות המרוסקות.
שלב 5
מתוך
6
משמנים תבנית ומסדרים שכבה של עלי לזניה (אין צורך בבישול). עליה מניחים שכבת רוטב ושכבת בשר. עליהן עוד שכבת עלי לזניה וחוזר חלילה עד שנגמר הבשר. השכבה האחרונה בתבנית צריכה להיות רוטב.
שלב 6
מתוך
6
אופים ב-180 מעלות במשך 50 דק'.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0