המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בווק מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד שהוא שקוף, מוסיפים שום, שורש סלרי וגזרים, מטגנים מספר דקות, מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך ערבוב עד שמשתנה הצבע.
מוסיפים את הפטרוזיליה, הסולת עגבניות מיובשות לפי טעם ומעט מלח ומטגנים עוד מספר דקות, מורידים מהאש.
מערבבים כף אבקת מרק עוף עם חצי כוס מים רותחים ומוסיפים לעגבניות המרוסקות.
משמנים תבנית ומסדרים שכבה של עלי לזניה (ללא צורך בבישול) עליה שכבת רוטב ושכבת בשר עד שנגמר הבשר. השכבה האחרונה בתבנית צריכה להיות רוטב.
אופים ב-180 מעלות במשך 50 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0