מטגנים את הבצלצלים עד לשקיפות, מוסיפים את העגבניות החתוכות מהקופסה ורוטב העגבניות, מערבבים מעט, מוסיפים מעט סוכר כדי להוריד מהחומציות של העגבניות ולאחר מכן מוסיפים את התבלינים.
שלב 2
30 דקות
מוסיפים את הבשר ומערבבים כדי שלא ייווצרו גושים. מכסים ומבשלים על אש קטנה במשך 30 דקות בערך. צריך שיהיה הרבה רוטב ולא יבש.
שלב 3
0 דקות
מסדרים שכבת עלי לזניה בתבנית מלבנית, מעליהם הבשר ורוטב ושוב שורה של עלי לזניה רכים ושוב בשר ולהמשיך עד שמסיימים עם הבשר.
שלב 4
40 דקות
מפזרים מעל פרורי לחם ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות ל-40 דקות בערך. אני עוטפת את התבנית עם נייר כסף.
שלב 1
מתוך
4
מטגנים את הבצלצלים עד לשקיפות, מוסיפים את העגבניות החתוכות מהקופסה ורוטב העגבניות, מערבבים מעט, מוסיפים מעט סוכר כדי להוריד מהחומציות של העגבניות ולאחר מכן מוסיפים את התבלינים.
שלב 2
מתוך
4
מוסיפים את הבשר ומערבבים כדי שלא ייווצרו גושים. מכסים ומבשלים על אש קטנה במשך 30 דקות בערך. צריך שיהיה הרבה רוטב ולא יבש.
שלב 3
מתוך
4
מסדרים שכבת עלי לזניה בתבנית מלבנית, מעליהם הבשר ורוטב ושוב שורה של עלי לזניה רכים ושוב בשר ולהמשיך עד שמסיימים עם הבשר.
שלב 4
מתוך
4
מפזרים מעל פרורי לחם ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות ל-40 דקות בערך. אני עוטפת את התבנית עם נייר כסף.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0