המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצלצלים עד לשקיפות, מוסיפים את העגבניות החתוכות מהקופסה ורוטב העגבניות, מערבבים מעט, מוסיפים מעט סוכר כדי להוריד מהחומציות של העגבניות ולאחר מכן מוסיפים את התבלינים.
מוסיפים את הבשר ומערבבים כדי שלא ייווצרו גושים. מכסים ומבשלים על אש קטנה במשך 30 דקות בערך. צריך שיהיה הרבה רוטב ולא יבש.
מסדרים שכבת עלי לזניה בתבנית מלבנית, מעליהם הבשר ורוטב ושוב שורה של עלי לזניה רכים ושוב בשר ולהמשיך עד שמסיימים עם הבשר.
מפזרים מעל פרורי לחם ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות ל-40 דקות בערך. אני עוטפת את התבנית עם נייר כסף.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0