המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת הרוטב: מבשלים את רוטב העגבניות יחד עם השמנת כ-5 דקות.
תערובת גבינות: מערבבים את כל הגבינות עם הריחן.
הכנת רוטב הבשאמל: ממיסים את החמאה ומוסיפים את הקמח תוך כדי ערבוב טוב.
מוסיפים את החלב ובוחשים עד לקבלת רוטב חלק. מוסיפים את גבינת הקשקבל.
הרכבת המנה: משמנים תבנית ויוצקים מעט מרוטב העגבניות. מסדרים שכבה של עלי לזניה ומעליה רוטב בשאמל. מוסיפים שכבה של תערובת הגבינות. חוזרים כך עד שנגמרים החומרים וכל עלי הלזניה מכוסים ברוטב.
מפזרים מלמעלה גבינת פרמזן מגורדת.
אופים בתנור בחום של 180 מעלות כ-40 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0