הכנת הרוטב: מבשלים את רוטב העגבניות יחד עם השמנת כ-5 דקות.
שלב 2
0 דקות
תערובת גבינות: מערבבים את כל הגבינות עם הריחן.
שלב 3
0 דקות
הכנת רוטב הבשאמל: ממיסים את החמאה ומוסיפים את הקמח תוך כדי ערבוב טוב.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את החלב ובוחשים עד לקבלת רוטב חלק. מוסיפים את גבינת הקשקבל.
שלב 5
0 דקות
הרכבת המנה: משמנים תבנית ויוצקים מעט מרוטב העגבניות. מסדרים שכבה של עלי לזניה ומעליה רוטב בשאמל. מוסיפים שכבה של תערובת הגבינות. חוזרים כך עד שנגמרים החומרים וכל עלי הלזניה מכוסים ברוטב.
שלב 6
0 דקות
מפזרים מלמעלה גבינת פרמזן מגורדת.
שלב 7
40 דקות
אופים בתנור בחום של 180 מעלות כ-40 דקות.
שלב 1
מתוך
7
הכנת הרוטב: מבשלים את רוטב העגבניות יחד עם השמנת כ-5 דקות.
שלב 2
מתוך
7
תערובת גבינות: מערבבים את כל הגבינות עם הריחן.
שלב 3
מתוך
7
הכנת רוטב הבשאמל: ממיסים את החמאה ומוסיפים את הקמח תוך כדי ערבוב טוב.
שלב 4
מתוך
7
מוסיפים את החלב ובוחשים עד לקבלת רוטב חלק. מוסיפים את גבינת הקשקבל.
שלב 5
מתוך
7
הרכבת המנה: משמנים תבנית ויוצקים מעט מרוטב העגבניות. מסדרים שכבה של עלי לזניה ומעליה רוטב בשאמל. מוסיפים שכבה של תערובת הגבינות. חוזרים כך עד שנגמרים החומרים וכל עלי הלזניה מכוסים ברוטב.
שלב 6
מתוך
7
מפזרים מלמעלה גבינת פרמזן מגורדת.
שלב 7
מתוך
7
אופים בתנור בחום של 180 מעלות כ-40 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0