המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בוזקים מיץ לימון על הדג.
לחתוך פלפלים לקוביות ולטגן בשמן זית כ 5 דק'.
להרתיח ציר ירקות, להוסיף חלב ורביכה כמו לבשמל (אפשר להוסיף קצת חמאה).
להוריד מהאש ולהוסיף ביצים.
להוסיף בזיליקום, פטרוזיליה, מלח ופלפל לפי הטעם.
לשמן תבנית, לסדר חתיכות לזניה ולהניח מעט רוטב עם חצי מכמות הפלפלים.
להניח שכבה נוספת של לזניה, עליה שוב רוטב, דג ופלפלים.
להוסיף קצת רוטב ומעליו שכבה נוספת של לזניה.
לשפוך על זה רוטב ולפזר גבינה מגורדת.
להכניס לתנור בחום של 180 מעלות ולאפות כ- 40 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0