המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים את הבצל בחצי כוס שמן (למי שלא אוהב אפשר להוציא הבצל לאחר הטיגון ולהשתמש רק בשמן של הבצל המטוגן).
לאחר הטיגון להוסיף לשמן את הרסק, המים והתבלינים ולבשל כ-2 דקות.
מסדרים שכבת דפי לזניה בתבנית ומעליה שופכים כרבע מן הרוטב ומשטחים.
מסדרים שורה שניה של דפי לזניה.
מערבבים את הקוטג' עם הבצים ומשטחים את העיסה על דפי הלזניה.
מסדרים שורה שלישית של לזניה ומפזרים קוביות גבינה בולגרית (לא לגרד הגבינה).
מסדרים שורה רביעית לזניה ושופכים את כל הרוטב המבושל שנשאר.
לאפות בחום בינוני כחצי שעה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
ואיי איך טעים. אין דברים כאלה ללקק את האצבעות.
הצג מתכונים נוספים
הערות 1