מסננים את הטונה, מפוררים ומוסיפים לבצל. מאדים 5 דק' תוך בחישה.
שלב 3
20 דקות
מוסיפים את הפטריות, רסק העגבניות, המרק הצח, הריחן, האורגנו, המלח והפלפל. מביאים לרתיחה, מקטינים את האש ומבשלים במשך 20 דקות. בוחשים מדי פעם.
שלב 4
0 דקות
מרכיבים לזניה: משמנים מעט תחתית של תבנית אפייה ומניחים עליה שכבה של דפי הלזניה (אם יש צורך שוברים עלים). מעליה משטחים שליש או רבע (תלוי בגודל התבנית) מתערובת הטונה, ומעליה שוב שכבה של דפי לזניה. חוזרים ומניחים את השכבות באותו סדר, עד שמשתמשים בכל תערובת הטונה ובכל דפי הלזניה (יש להקפיד שדפי הלזניה יהיו השכבה האחרונה).
שלב 5
0 דקות
מערבבים את הגבינות ומפזרים על שכבת עלי הלזניה.
שלב 6
30 דקות
אופים, בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, במשך 30 דקות או עד שהמאפה מזהיב.
שלב 7
0 דקות
מגישים חם עם לחם בטעם שום ועם סלט חסה.
שלב 1
מתוך
7
מטגנים את הבצל והשום בשמן במשך 5 דק' עד שיתרככו.
שלב 2
מתוך
7
מסננים את הטונה, מפוררים ומוסיפים לבצל. מאדים 5 דק' תוך בחישה.
שלב 3
מתוך
7
מוסיפים את הפטריות, רסק העגבניות, המרק הצח, הריחן, האורגנו, המלח והפלפל. מביאים לרתיחה, מקטינים את האש ומבשלים במשך 20 דקות. בוחשים מדי פעם.
שלב 4
מתוך
7
מרכיבים לזניה: משמנים מעט תחתית של תבנית אפייה ומניחים עליה שכבה של דפי הלזניה (אם יש צורך שוברים עלים). מעליה משטחים שליש או רבע (תלוי בגודל התבנית) מתערובת הטונה, ומעליה שוב שכבה של דפי לזניה. חוזרים ומניחים את השכבות באותו סדר, עד שמשתמשים בכל תערובת הטונה ובכל דפי הלזניה (יש להקפיד שדפי הלזניה יהיו השכבה האחרונה).
שלב 5
מתוך
7
מערבבים את הגבינות ומפזרים על שכבת עלי הלזניה.
שלב 6
מתוך
7
אופים, בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, במשך 30 דקות או עד שהמאפה מזהיב.
שלב 7
מתוך
7
מגישים חם עם לחם בטעם שום ועם סלט חסה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0