המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה את הקוטג' עם הביצה ואבקת מרק הפטריות.
מערבבים בקערה נפרדת את רסק העגבניות עם מלח, פלפל, שום ומעט (3-5 כפות) מים כדי שלא יהיה סמיך.
בתבנית משומנת מניחים את דפי הלזניה. על דפי הלזניה שופכים את תערובת הקוטג'.
מעל זה מורחים את תערובת העגבניות ועליה גבינה צהובה מגורדת.
חוזרים על השכבות: דפי לזניה, תערובת קוטג', תערובת עגבניות, גבינה צהובה מפוררת. אופים בתנור עם נייר כסף על חום של 200 מעלות, עד שהדפים מתרככים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0