מערבבים בקערה את הקוטג' עם הביצה ואבקת מרק הפטריות.
שלב 2
0 דקות
מערבבים בקערה נפרדת את רסק העגבניות עם מלח, פלפל, שום ומעט (3-5 כפות) מים כדי שלא יהיה סמיך.
שלב 3
0 דקות
בתבנית משומנת מניחים את דפי הלזניה. על דפי הלזניה שופכים את תערובת הקוטג'.
שלב 4
0 דקות
מעל זה מורחים את תערובת העגבניות ועליה גבינה צהובה מגורדת.
שלב 5
0 דקות
חוזרים על השכבות: דפי לזניה, תערובת קוטג', תערובת עגבניות, גבינה צהובה מפוררת. אופים בתנור עם נייר כסף על חום של 200 מעלות, עד שהדפים מתרככים.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
מערבבים בקערה את הקוטג' עם הביצה ואבקת מרק הפטריות.
שלב 2
מתוך
5
מערבבים בקערה נפרדת את רסק העגבניות עם מלח, פלפל, שום ומעט (3-5 כפות) מים כדי שלא יהיה סמיך.
שלב 3
מתוך
5
בתבנית משומנת מניחים את דפי הלזניה. על דפי הלזניה שופכים את תערובת הקוטג'.
שלב 4
מתוך
5
מעל זה מורחים את תערובת העגבניות ועליה גבינה צהובה מגורדת.
שלב 5
מתוך
5
חוזרים על השכבות: דפי לזניה, תערובת קוטג', תערובת עגבניות, גבינה צהובה מפוררת. אופים בתנור עם נייר כסף על חום של 200 מעלות, עד שהדפים מתרככים.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0