המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום בינוני 200-180 מעלות. מרפדים את התבנית בכמה כפות רוטב עגבניות.
שמים 3 עלי לזניה על הרוטב, ומניחים עוד מעט רוטב על העלים.
מסדרים את פרוסות החציל המטוגנות, בוזקים מעל כשליש מכמות המוצרלה המגורדת.
מניחים עוד שכבת עלי לזניה, ומצפים במעט רוטב.
מניחים שכבה של פלפלים קלויים וזוקיני, ומפזרים עליהם גבינת עיזים מפוררת.
מניחים עוד שכבה של עלי לזניה, ועליה שופכים שכבה עבה של רוטב, מסיימים בבזיקת שארית המוצרלה.
אופים בתנור מחומם (בחלקו הנמוך) 30 דקות עד שהמאפה מוכן.
מוציאים מהתנור, ומשהים כעשר דקות לפני שפורסים ומגישים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0