המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
משרים את הפטריות ב-2 כוסות מים פושרים ל-20 דק.
מוציאים את הפטריות מהמים, שוטפים וסוחטים היטב. קוצצים דק, מסננים את מי ההשריה ושומרים בצד.
במחבת גדולה מכניסים שמן זית ובצל. מזהיבים ומוסיפים פטריות טריות, מערבבים ומבשלים כדקה.
מוסיפים את הפטריות המיובשות ואת מי ההשריה המסוננים. מערבבים ומבשלים עד שכל הנוזלים מתאדים.
מוסיפים פטרוזיליה, מלח, פלפל ומסירים מן האש.
משמנים תבנית ומניחים שכבת לזניה. מורחים שכבה דקה של פטריות, מפזרים מוצרלה ומורחים מעל רוטב בשמל.
חוזרים על התהליך פעמיים ומעל מפזרים פרמזן.
אופים בחלק העליון של התנור 40 דק' בחום גבוה 220 מעלות צלזיוס. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0