המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להרתיח מים בסיר עם כפית מלח. להכניס את האטריות ולבשל 10 דקות.
לשטוף את האטריות במים קרים. להכניס בחזרה לסיר ולהוסיף את כל החומרים פרט לגבינה הצהובה ולערבב.
לקחת תבנית פיירקס, למרוח במרגרינה ולהכניס את כל התערובת. לקחת את הגבינה הצהובה ולשים על התערובת.
להכניס לתנור בחום בינוני ל30 דקות . הלזניה מוכנה כאשר הגבינה מזהיבה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0