המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרטיבים את המצות, ומניחים על נייר סופג.
מערבבים ביצים, מוסיפים את גבינת הריקוטה והתבלינים. *ניתן להמיר את הריקוטה בגבינת קוטג', לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
משמנים תבנית בשמן זית, משטחים את רוטב העגבניות על התבנית וממשיכים כך: מעל הרוטב, מניחים מצה, שוב רוטב, תערובת גבינה, מוצרלה מגורדת, חלק מהפטריות והבצל, וכך הלאה.
אם אפשר, לאחר כל שכבה רצוי להוסיף מעט גבינה צהובה קשה.
אופים בחום של 175 מעלות לערך במשך כ-45 דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0