מחממים שמן במחבת, מוסיפים שום וטחון צמחוני, ומערבבים.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים רוטב עגבניות, מלח, פלפל שחור וסוכר, ומערבבים עד לרתיחה, מבשלים כ-5 דקות נוספות, ומסירים מהאש (במידה והתערובת סמיכה מאוד - ניתן להוסיף כ-1/2 כוס מים רותחים).
שלב 3
0 דקות
מקררים מעט את התערובת.
שלב 4
0 דקות
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
שלב 5
0 דקות
מניחים שכבת עלי לזניה בתחתית התבנית, עליה מורחים 2-3 כפות רוטב ומעל 1/3 מכמות הגבינה הצהובה המגורדת.
שלב 6
0 דקות
חוזרים על תהליך שוב 3 פעמים.
שלב 7
25 דקות
אופים את הלזניה 25 דקות, עד שפני הלזניה זהובות והלזניה מוכנה.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
7
מחממים שמן במחבת, מוסיפים שום וטחון צמחוני, ומערבבים.
שלב 2
מתוך
7
מוסיפים רוטב עגבניות, מלח, פלפל שחור וסוכר, ומערבבים עד לרתיחה, מבשלים כ-5 דקות נוספות, ומסירים מהאש (במידה והתערובת סמיכה מאוד - ניתן להוסיף כ-1/2 כוס מים רותחים).
שלב 3
מתוך
7
מקררים מעט את התערובת.
שלב 4
מתוך
7
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
שלב 5
מתוך
7
מניחים שכבת עלי לזניה בתחתית התבנית, עליה מורחים 2-3 כפות רוטב ומעל 1/3 מכמות הגבינה הצהובה המגורדת.
שלב 6
מתוך
7
חוזרים על תהליך שוב 3 פעמים.
שלב 7
מתוך
7
אופים את הלזניה 25 דקות, עד שפני הלזניה זהובות והלזניה מוכנה.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
1
ק
קריסטינה
הכנתי לפי המתכון ודפי הלזנייה יצאו קשים ולא מוכנים בין השכבות ,לא היה ניתן לאכילה. השתמשתי באלו של אסם פרפקרטו, מה יכולה להיות הסיבה? היתי צריכה לבשל אותם קודם?
מערכת בישולים
היי קריסטינה, שמת מספיק רוטב? אולי לא אפית מספיק זמן? אין צורך לבשל את עלי הלזניה לפני, הם מתבשלים בתוך הרוטב בזמן האפייה. יום מקסיפ
הערות 1