המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבלשים את הפסטה לפי ההוראות ומסננים ממים.
ומערבבים עם רוטב עגבניות כאילו מכינים ספגטי פשוט. מניחים לצינון.
מוסיפים לפסטה והרוטב 4 ביצים וגביע גבינה לבנה או קוטג'.
בינתיים, מכינים תערובת גבינות: מערבבים גביע גבינה לבנה או קוטג', פטריות / אנטיפסטי, או כל ירק / תוספת שאוהבים. מוסיפים ביצה ומערבבים לתערובת אחידה.
מסדרים בתבנית חצי מתערובת הפסטה, משטחים מעל את תערובת הגבינות, ואת חצי שני של הפסטה. מפזרים מעל גבינה מגוררת.
אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות במשך 15 דקות, עד שהגבינה נמסה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0