יוצקים מעט רוטב. מניחים שכבה אחת של עלי לזניה, מכסים בשכבת רוטב דקה עד שלא רואים את העלים ומכסים שוב בעלים, חופפים מעט. חוזרים על הפעולה עד שנגמרים עלי הלזניה ומכסים פעם אחרונה בשכבה דקה של רוטב.
שלב 4
30 דקות
סוגרים בנייר אלומיניום מהדקים את השוליים היטב. אופים בתנור 30 דקות.
שלב 5
10 דקות
מוציאים ומסירים את נייר האלומיניום. פורסים דק את הגבינה ומסדרים את הפרוסות על הלזניה. אופים, לא מכוסה, עוד 10 דקות.
שלב 6
5 דקות
בוזקים את הצנוברים ואופים עוד 5 דקות.
שלב 7
0 דקות
מצננים 5 דקות ומגישים.
שלב 1
מתוך
7
מחממים תנור ל-180 מעלות.
שלב 2
מתוך
7
משמנים תבנית מלבנית עמוקה באורך 30 ס"מ בערך.
שלב 3
מתוך
7
יוצקים מעט רוטב. מניחים שכבה אחת של עלי לזניה, מכסים בשכבת רוטב דקה עד שלא רואים את העלים ומכסים שוב בעלים, חופפים מעט. חוזרים על הפעולה עד שנגמרים עלי הלזניה ומכסים פעם אחרונה בשכבה דקה של רוטב.
שלב 4
מתוך
7
סוגרים בנייר אלומיניום מהדקים את השוליים היטב. אופים בתנור 30 דקות.
שלב 5
מתוך
7
מוציאים ומסירים את נייר האלומיניום. פורסים דק את הגבינה ומסדרים את הפרוסות על הלזניה. אופים, לא מכוסה, עוד 10 דקות.
שלב 6
מתוך
7
בוזקים את הצנוברים ואופים עוד 5 דקות.
שלב 7
מתוך
7
מצננים 5 דקות ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0