המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור על 200 מעלות.
מניחים בתבנית אלומיניום את דפי הלזניה.
במקביל שמים בסיר בצל ואת כל המצרכים לרוטב ומבשלים.
בזמן שהרוטב מתבשל מכינים בקערה את התערובת: את הקוטג והביצים מערבבים היטב ולאחר מכן את קוביית הבזיליקום.
לאחר שהרוטב והתערובת מוכנים (לא לערבב ביניהם אחרת יצא אומלט ענק), מוזגים לתבנית 4 כפות מהתערובת ו4 כפות מהרוטב כך שכל השטח יהיה מכוסה. חשוב להקפיד לא לערבב בין השניים אלא לשים אחד ליד השני כך שהתבנית נראית כמו עיגולים של אדום ולבן.
כך ממשיכים ומוסיפים עוד שכבה דפי לזניה, רוטב ותערובת. להשאיר 2 כפות רוטב לסוף.
בסוף פורסים גבינה צהובה ומכסים איתה את התבנית מעל הגבינה מורחים את הרוטב הנותר.
מכניסים לתנור לכחצי שעה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0