במקביל שמים בסיר בצל ואת כל המצרכים לרוטב ומבשלים.
שלב 4
0 דקות
בזמן שהרוטב מתבשל מכינים בקערה את התערובת: את הקוטג והביצים מערבבים היטב ולאחר מכן את קוביית הבזיליקום.
שלב 5
0 דקות
לאחר שהרוטב והתערובת מוכנים (לא לערבב ביניהם אחרת יצא אומלט ענק), מוזגים לתבנית 4 כפות מהתערובת ו4 כפות מהרוטב כך שכל השטח יהיה מכוסה. חשוב להקפיד לא לערבב בין השניים אלא לשים אחד ליד השני כך שהתבנית נראית כמו עיגולים של אדום ולבן.
שלב 6
0 דקות
כך ממשיכים ומוסיפים עוד שכבה דפי לזניה, רוטב ותערובת. להשאיר 2 כפות רוטב לסוף.
שלב 7
0 דקות
בסוף פורסים גבינה צהובה ומכסים איתה את התבנית מעל הגבינה מורחים את הרוטב הנותר.
שלב 8
0 דקות
מכניסים לתנור לכחצי שעה.
שלב 1
מתוך
8
מחממים תנור על 200 מעלות.
שלב 2
מתוך
8
מניחים בתבנית אלומיניום את דפי הלזניה.
שלב 3
מתוך
8
במקביל שמים בסיר בצל ואת כל המצרכים לרוטב ומבשלים.
שלב 4
מתוך
8
בזמן שהרוטב מתבשל מכינים בקערה את התערובת: את הקוטג והביצים מערבבים היטב ולאחר מכן את קוביית הבזיליקום.
שלב 5
מתוך
8
לאחר שהרוטב והתערובת מוכנים (לא לערבב ביניהם אחרת יצא אומלט ענק), מוזגים לתבנית 4 כפות מהתערובת ו4 כפות מהרוטב כך שכל השטח יהיה מכוסה. חשוב להקפיד לא לערבב בין השניים אלא לשים אחד ליד השני כך שהתבנית נראית כמו עיגולים של אדום ולבן.
שלב 6
מתוך
8
כך ממשיכים ומוסיפים עוד שכבה דפי לזניה, רוטב ותערובת. להשאיר 2 כפות רוטב לסוף.
שלב 7
מתוך
8
בסוף פורסים גבינה צהובה ומכסים איתה את התבנית מעל הגבינה מורחים את הרוטב הנותר.
שלב 8
מתוך
8
מכניסים לתנור לכחצי שעה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0