המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בקערה את הקוטג', ביצים, בזיליקום ומלח-פלפל. מערבבים לבלילה אחידה.
בקערה אחרת שמים את רסק העגבניות, מעט מים (שיהיה סמיך אבל קצת נוזלי) ופפריקה. ומערבבים.
בתבנית שמים קצת מרוטב העגבניות, מעל את עלי הלזניה, את תערובת הקוטג' ומעל שוב את רוטב העגבניות. ושוב, עלי לזניה ושוב את הקוטג' ורוטב העגבניות וכך עושים עוד 4-5 שכבות.
בשכבה האחרונה מניחים את עלי הלזניה, מעל את הקוטג', רוטב העגבניות ומעל כל זה מפזרים בנדיבות גבינה צהובה מגוררת.
מכניסים לתנור על חום בינוני עד שהגבינה מזהיבה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0