מערבבים את הקוטג' עם הביצים. מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
שלב 2
5 דקות
בקערה נפרדת: מערבבים רסק עגבניות, שום, אורגנו\בזיליקום (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), מלח ופלפל, מוסיפם מים עד שנהיה רוטב אחיד ומעט סמיך.
שלב 3
0 דקות
משמנים תבנית פיירקס, שמים שכבה של עלי לזניה, מעליה חצי מכמות הקוטג', מעל - חצי מכמות הרסק ומעל כל זה, מעט גבינה צהובה. חוזרים על התהליך שנית מבלי לשים גבינה צהובה למעלה.
שלב 4
0 דקות
אופים כ-40 דקות בחום 150 מעלות צלזיוס.
שלב 5
0 דקות
לאחר מכן, שמים את יתרת הגבנ"צ ואופים עוד 7 דקות עד שמבעבע.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
מערבבים את הקוטג' עם הביצים. מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
שלב 2
מתוך
5
בקערה נפרדת: מערבבים רסק עגבניות, שום, אורגנו\בזיליקום (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), מלח ופלפל, מוסיפם מים עד שנהיה רוטב אחיד ומעט סמיך.
שלב 3
מתוך
5
משמנים תבנית פיירקס, שמים שכבה של עלי לזניה, מעליה חצי מכמות הקוטג', מעל - חצי מכמות הרסק ומעל כל זה, מעט גבינה צהובה. חוזרים על התהליך שנית מבלי לשים גבינה צהובה למעלה.
שלב 4
מתוך
5
אופים כ-40 דקות בחום 150 מעלות צלזיוס.
שלב 5
מתוך
5
לאחר מכן, שמים את יתרת הגבנ"צ ואופים עוד 7 דקות עד שמבעבע.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0