המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את הקוטג' עם הביצים. מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
בקערה נפרדת: מערבבים רסק עגבניות, שום, אורגנו\בזיליקום (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), מלח ופלפל, מוסיפם מים עד שנהיה רוטב אחיד ומעט סמיך.
משמנים תבנית פיירקס, שמים שכבה של עלי לזניה, מעליה חצי מכמות הקוטג', מעל - חצי מכמות הרסק ומעל כל זה, מעט גבינה צהובה. חוזרים על התהליך שנית מבלי לשים גבינה צהובה למעלה.
אופים כ-40 דקות בחום 150 מעלות צלזיוס.
לאחר מכן, שמים את יתרת הגבנ"צ ואופים עוד 7 דקות עד שמבעבע. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0