המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בסיר עם שפע מים מלוחים מבשלים את עלי הלזניה עד ריכוך.
בקערה, מערבבים את המצרכים למילוי - גבינה לבנה, גבינה צהובה או מוצרלה, קמח, ביצה ומלח ופלפל לפי הטעם, עד שמתקבלת תערובת אחידה.
חותכים את עלי הלזניה ל-2/3.
מניחים את החלק הגדול של הדף לזניה בתוך תבנית שקעים.
ממלאים בכף תערובת מילוי וכף גדושה מהרוטב עגבניות מיובשות וחצילים (מלנזה).
מניחים את דף הלזניה ומעליו מפזרים גבינה, עגבניות שרי ועלי בזיליקום.
אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות 30 דקות או עד הזהבה.
מגישים חם
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
איזו תבנית מדובר כאן ?
היי, תבנית שקעים, תבנית מאפינס. אפשר גם תבניות אישיות
צריך לכסות בנייר אלומיניום לפני שמכניסים לתור ?
היי, לא, אין צורך. יום מקסים 🌸
האם ניתן להחליף את החציל בפטריות?
היי, זה לא חציל, מדובר ברוטב פסטו, עגבניות מיובשות וחציל. חג שמח 🌸
הצג מתכונים נוספים
הערות 3