המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכינים את עלי הלזניה לפי ההוראות בגב באריזה, ומניחים על מגבת למנוחה.
הכנת המלית: מערבבים בקערה את גבינת הריקוטה, גבינה בולגרית, גבינת פרמזן, אגוז מוסקט, מלח, פלפל, עלי בזיליקום, תרד, צנוברים קלויים ופירורי לחם.
מברישים קלות תבנית אפייה בחמאה מומסת, ומניחים שכבה של עלי לזניה.
שמים מעל שכבת עלי הלזניה רבע מכמות המלית, ומעל מפזרים פרוסות של גבינת פסטו קשה.
שמים שכבה שנייה של עלי לזניה ומעל רבע מהמלית, שכבה שלישית של לזניה ומעל רבע מהמלית.
שמים שכבה נוספת של עלי לזניה, ומעל את שארית המלית.
מכסים את שכבת המלית בפרוסות של גבינת פסטו קשה.
מהדקים היטב בקצוות וחותכים ל-12 פרוסות לפני האפייה.
מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 160 מעלות, ואופים 60 דקות או עד השחמת הגבינה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0