המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
יש לשים רוטב עגבניות (ניתן להמיר בבקבוק קטשופ, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) בתוך סיר ולחמם. אם שמתם קטשופ אז מומלץ לשים רבע כוס מים בשביל שלא יתקשה.
ביינתים יש לשמן את התבנית ולהתחיל לסדר: פיסות לזניה על כל משטח של התבנית, רוטב, פיסות נקניקיות, ועוד פעם רוטב בשביל שהפיסות לזניה ההבאות ידבקו.
בסיום הנחת כל השכבות (השכבה הכי עליונה היא לזניה), יש להכנים לתנור ולבדוק מידי פעם שהלזניה מתחילה ליהיות זהובה...
לשים עלי בזיליקום ליופי המנה!!!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0