יש לשים רוטב עגבניות (ניתן להמיר בבקבוק קטשופ, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) בתוך סיר ולחמם. אם שמתם קטשופ אז מומלץ לשים רבע כוס מים בשביל שלא יתקשה.
שלב 2
0 דקות
ביינתים יש לשמן את התבנית ולהתחיל לסדר: פיסות לזניה על כל משטח של התבנית, רוטב, פיסות נקניקיות, ועוד פעם רוטב בשביל שהפיסות לזניה ההבאות ידבקו.
שלב 3
0 דקות
בסיום הנחת כל השכבות (השכבה הכי עליונה היא לזניה), יש להכנים לתנור ולבדוק מידי פעם שהלזניה מתחילה ליהיות זהובה...
שלב 4
0 דקות
לשים עלי בזיליקום ליופי המנה!!!
שלב 1
מתוך
4
יש לשים רוטב עגבניות (ניתן להמיר בבקבוק קטשופ, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) בתוך סיר ולחמם. אם שמתם קטשופ אז מומלץ לשים רבע כוס מים בשביל שלא יתקשה.
שלב 2
מתוך
4
ביינתים יש לשמן את התבנית ולהתחיל לסדר: פיסות לזניה על כל משטח של התבנית, רוטב, פיסות נקניקיות, ועוד פעם רוטב בשביל שהפיסות לזניה ההבאות ידבקו.
שלב 3
מתוך
4
בסיום הנחת כל השכבות (השכבה הכי עליונה היא לזניה), יש להכנים לתנור ולבדוק מידי פעם שהלזניה מתחילה ליהיות זהובה...
שלב 4
מתוך
4
לשים עלי בזיליקום ליופי המנה!!!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0