המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים בקערה גדולה את הגבינה עם הביצים. מתבלים במלח ובפלפל ומוסיפים את עלי התרד והבזיליקום.
בתבנית פיירקס מלבנית גדולה מסדרים שכבה של עלי לזניה.
מרטיבים אותם ב1/4 כוס מים. מעל משטחים 1/3 מרוטב העגבניות ו1/3 מתערובת הגבינה.
שוב מסדרים שכבת עלי לזניה ושוב עגבניות וגבינה. חוזרים על שלבים 3 פעמים.
מעל הכל מסדרים שכבת פרוסות גבינה צהובה 5%.
מכסים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות. אופים עד שעלי הלזניה מתרככים לגמרי, כ-40 דקות ומגישים חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0