המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שופכים לקערה את רוטב העגבניות, אורגנו, רבע כוס מהשמנת המתוקה ומערבבים עד לקבלת רוטב ורוד.
מניחים בקערה השניה את הקמח וחצי כוס מהשמנת המתוקה ומערבבים עד אשר אין גושים. אם נוצרים גושים מועכים אותם על דפנות הקערה.
מוסיפים את הביצים, קוטג' ,מלח ופלפל ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
בעזרת מבוגר, מחממים תנור לחום בינוני של 180 מעלות.
מפזרים בצורה אחידה על תבנית האפייה, 4 כפות מרוטב העגבניות. מסדרים על הרוטב 6 עלי לזניה זה לצד זה כך שיכסו את כל התבנית.
שופכים את תערובת הגבינה על עלי הלזניה ומורחים אותה בעזרת גב הכף בצורה אחידה. מסדרים 6 עלי לזניה זה לצד זה כך שלא רואים את שכבת הגבינה.
שופכים על עלי הלזניה את רוטב העגבניות ומפזרים בצורה אחידה. מסדרים 6 עלי לזניה זה לצד זה כך שלא רואים את הרוטב.
שופכים על עלי הלזניה את השמנת שנותרה במיכל. דואגים שהשמנת תרטיב את כל עלי הלזניה. מפזרים את הגבינה הצהובה על העלים.
בעזרת מבוגר, מכניסים את התבנית לתנור ואופים את הלזניה 30 דקות, או עד אשר הגבינה נמסה וצבעה הופך לזהוב.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0